Fantomele- intre religie si fizica


Pe langa evenimentul OZN si alte evenimente din intreaga lumea, fantomele sunt cel mai interesant subiect, care se poate dezbate, pe deoparte stiinta cu explicatiile stiintifice, pe de alta parte dogmele religioase care acuza faptul ca fantomele sunt spirite rele si ar fi defapt manifestari ale demonilor.

Ce se intampla cu Fantomele in realitate

Explicarea fenomenului FANTOMA: Ideea este urmatoarea cand un om moare, in unele cazuri ei mai raman fie in jurul casei, fie in jurul persoanelor dragi, dar hai sa vedem care este diferenta intre o fantoma si un om normal?
Singura diferenta este ca fantoma este tot aceeasi persoana fara corp fizic, s-a decorporalizat, cum se explica in parapsihologie, dar tot aceeasi fiinta este, tot aceleasi „mentalitate” o are, dar acel spirit nu va gandii cu mintea, nemaiavand creier fizic, ci gandind doar cu energia lui vibrationala, bineinteles orizontul lui de a vedea este cu mult mai mare decat al unui om real.
Desi ele ne vad, noi nu le puteam vedea, doar unele persoane, asta nu inseamna ca cei care nu le vad, prin antrenamente de evolutie spirituala nu le pot vedea, pt ca asa oricine le poate vedea, doar suntem aceleasi fiinte, avem aceeasi energie a matricei cat si a lui dumnezeu in noi, deci noi insisi suntem practic dumnezei.

Fantomele au doua moduri de comunicare:
1. primul mod este acela prin care in jurul unui tipar, ele pot misca un pendul, trecand cu el peste anumite litere si raspunzand la intrebari, dar aceasta practica este mai dificila
2. in al doilea rand se poate comunica cu ele prin mod telepatic, este cel mai usor mod.

Pozele in care apar Fantome
Singura modalitate de a explica acest fenomen, care a fost dovedit si chiar de cei mai sceptici savanti, ca acele poze nu contin nici un trucaj, au fost mii de analizari, aparatele cu care au fost facute pozele, au fost si ele analizate cu strictete si s-a constatat ca functionau normal.
Deobicei fantomele apar cele mai multe, pe camere foto sau video. Intrebarea este: de ce???
Pt ca aparatul foto poate prinde mai multe spectre de lumina, de la cel infrarosu pana la cel ultraviolet, diferite spectre de lumina cu diferite apariti care rezoneaza in acea lumina.
Cele mai clare fantome ies, in momentul cand se actioneaza Blitz-ul din aparatul foto.Blitz-ul este o lumina creata de aparetele foto, pt a lumina persoanele care trebuiesc sa iasa intr-o poza, dar poza este facuta intr-o zona mai intunecoasa, acel blitz nu este decat o lasare de fotoni care lumineaza anumite lucruri, dar mai lumineaza si anumite spirite sau entitati care rezoneaza pe anumite vibratii ale luminii, acel blitz nu face decat sa le „coloreze” pe fantome in acel mod se vede silueta fantomei si exact cum arata.
Pe aceeasi baza functioneaza si aparatul Kirilian care este un aparat cu care se fotografiaza aura, defapt acelasi principiu foloseste, lanseaza niste fotoni de o inalta frecventa luminoasa, care lumineaza vizibil si pt ceilalti acea lumina care era deobicei invizibila, dar nu este invizibila ci asa le place multora sa creada. Pe langa faptul ca trebuie o evolutie spirituala pt a vedea asaceva, ca fantome si aura, adica sa le vezi foarte bine, mai trebuie ca si ochii daca ne referim la ei, sa fie destul de antrenati pt a putea detecta acea energie care este deobicei subtila, dar in realitate si evolutia spirituala si antrenamentul fizic ajuta la o maxima dezvoltare a capacitatilor extrasenzoriale.
In incheiere in legile Kybalionului exista o exprimare:
„TOTUL ESTE SPIRIT, UNIVERSUL ESTE MENTAL”.

Enjoy the video below:

 

articol realizat de Savulescu Marina Luana

Reclame
Acest articol a fost publicat în tema lunii și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s